• Werkdagen 10.00 - 18.00
  • Trompstraat 34, Huizen
  • 085-8086938

Succesverhalen

Ervaringen privateleaseovernemen.nl

Het is misschien wel de meest gestelde vraag aan onze helpdesk (tel: 085-808 6938) : “…private lease overnemen werkt dat wel?…”
Toen we ruim een jaar geleden met versie 1.0 van deze site zijn gestart was dat voor onszelf natuurlijk ook nog maar de vraag.

Inmiddels hebben we al veel succesverhalen in onze inbox mogen ontvangen! (service at privateleaseovernemen .nl) Hieruit blijkt dat private lease overnemen écht werkt in de praktijk. Er zijn inmiddels al zoveel succesverhalen binnen gekomen dat wij met een trotse glimlach rond lopen. Elk succesverhaal dat binnenkomt motiveert ons om de site nog verder te verbeteren.  Maar we vinden het vooral fijn voor de inzenders dat ze hun private lease contract succesvol hebben overgedragen. Waardoor ze bijvoorbeeld verder kunnen met de aanschaf van een woning etc.

Succesverhalen privateleaseovernemen & privacy

Zoals je elders op onze site hebt kunnen lezen hebben wij privacy heel hoog in het vaandel staan. Daarom gaan we ook niet zomaar iedereen met naam en  foto hier op de site plaatsen.  Maar delen we hieronder een tiental anoniem gemaakte succesverhalen zoals die bij ons zijn binnengekomen.


1.


 

2. 


3.


4.

nb. Uit respect voor de betreffende  leasemaatschappij hebben we in dit screenshot hun naam verborgen.


5.


6.


7.


8.


9.


10.


11.


12.


13.


14.