Heb je jouw volgende auto nog niet gevonden? Bekijk dan deze leasevergelijker voor actuele nieuw prijzen.

Private Lease Occasions

Private lease occasions ter overname. Heb je interesse in een van de jong gebruikte private lease auto's die op deze pagina staan? Lees dan eerst even hieronder wat private lease ook al weer is.

Ben je op zoek naar een private lease contract, zonder lange looptijd? Maar het liefst wel tegen een aantrekkelijk lager tarief? Dan zijn de private lease occasions op deze site wellicht wat jij zoekt. Met private lease occasions rijd je tegen een vast tarief (behorend bij een langere looptijd) in een bijna nieuwe auto. Reparatie, onderhoud, verzekeringen en belastingen zijn al inbegrepen in de getoonde maandprijzen. De KM-bundels zijn bij overname nog aanpasbaar. Zo ook de leasevorm, mocht jezelf een eigen bedrijf hebben. De getoonde lease occasions zijn bovendien snel leverbaar, goed onderhouden, en soms zelfs voorzien van een interessante overname bonus.

 

Private lease occasions voordelen:

Kort samengevat profiteer je bij het overnemen van een private lease occasion van:

  1. de kortere looptijd,
  2. een lager leasebedrag,
  3. de snelle beschikbaarheid,
  4. de optionele overname bonus,
  5. een zuinige auto.

 

Wat voor aandrijving zoek je? Benzine, elektrisch of hybride?

Op onze site vind je lease occasions die je privé kunt leasen met alle vormen van aandrijving terug. Het gaat om zowel elektrisch aangedreven private lease occasions, als om hybride modellen, of benzine auto’s met een verbrandingsmotor. Met de hoge benzineprijzen anno nu is het verstandig om hier goed bij stil te staan. Helemaal als je veel rijdt is een zuinigere auto met goedkopere brandstof een belangrijke kostenbesparende factor. Die zuinigheid maakt rijden in een private lease occasion ook steeds aantrekkelijker dan het rijden in een oude occasion van bijvoorbeeld meer dan 10 jaar oud. Vergeleken daarmee bespaar je niet alleen op onderhoud en afschrijving, maar vooral bij de benzinepomp.

 

 

Elektrische private lease occasions

 

Kun je je auto gratis opladen bij je werkgever? Of thuis via je eigen zonnepanelen? Dan kan het interessant zijn om maandelijks wat meer uit te geven aan het leasebedrag omdat je in de praktijk tot wel honderden euro’s per maand kunt besparen op benzine met een zo goed als nieuwe elektrische auto.

Kan dat niet dan werkt een hybride aandrijving vaak ook al kosten besparend. Hybride modellen halen al snel een verbruik van 20 km op 1 liter benzine waar een oude benzine occasion uitkomt op 10 tot 15 km op 1 liter benzine.

 

Tip 1! In de Autoweek Verbruiksmonitor vind je het daadwerkelijk verbruik van alle bekende auto’s terug. Het gaat hierbij niet om de fabrieksopgaves maar om wat mensen er in de praktijk mee rijden.

Tip 2! Ken je deze Tien tips om zuinig te rijden van de ANWB al? Ze zijn zeker het lezen waard!

 

Private lease occasion automaat

Mogelijk vind je het comfort en het rijgedrag van een nieuwe auto veel belangrijker dan het verbruik.
Dan heb je bij de occasions op onze site zowel de keuze uit auto’s waarin je nog zelf kunt schakelen of juist het gemak van een automaat. In de beschrijving van elke occasion vind je die informatie terug. De meeste private lease occasions op onze site zijn al erg rijk uitgerust. Bestudeer bij het vergelijken dan ook de lijst met opties goed. Het kan zijn dat je voor een paar tientjes per maand een veel rijker uitgeruste auto hebt die van veel meer gemakken is voorzien dan het goedkopere model. Het gaat dan niet alleen om mooiere of grotere velgen. Maar bijvoorbeeld ook over een parkeerhulp (park assist), lane assist of hill climb assist (voor wie een hekel heeft aan de beruchte helling proef). Lane assist (helpt je op de snelweg in de juiste rijbaan te blijven), Airbags, Apple carplay / Android Auto, Parkeersensoren, Navigatie, Bluetooth en nog heel veel meer. Goed vergelijken loont dus ook uitgedrukt in comfort en luxe.

 

Private lease occasions van de bekende merken

Je vindt op onze site auto's terug van alle bekende merken. Van Audi tot Volkswagen en alles wat daartussen zit. Denk aan BMW, Ford, KIA, Opel, Peugeot, Renault, Mercedes-benz en Toyota. Van al die en andere automerken hebben we op onze site wel een paar private lease occasions staan.

Zakelijke leae occasions
Ben je op zoek naar een zakelijke lease occasion? Kijk dan op onze zustersite leaseovernemen.nl