Kort gezegd: “…om consumenten met een private lease contract te beschermen tegen de hoge opzegkosten die komen kijken bij een tussentijdse opzegging, bijvoorbeeld als gevolg van een verhuizing, pensioen, echtscheiding, gezinsuitbreiding, baanverlies of juist een nieuwe baan…”
Deze site is letterlijk opgezet door consumenten voor consumenten!

En dan met iets meer uitwijding
De kleine lettertjes van het Keurmerk Private Lease vallen erg uit in het voordeel van de leasemaatschappijen. Met name het punt van voortijdig opzeggen, en de daarbij behorende opzeg vergoeding. Zie pagina 12 en 13 van de Algemene Voorwaarden Keurmerk Private Lease (.PDF-file)

Iedereen met een private lease contract verdient bescherming tegen de torenhoge opzegkosten. Deze site is er om (1.) private leasers er op te wijzen dat er een alternatief is voor de tussentijdse opzegkosten van een private lease contract: je contract laten overnemen. En (2.) om je te helpen een overname kandidaat te vinden voor je lopende contract.

Wij willen consumenten via deze site beschermen tegen onnodig hoge opzegkosten van hun private lease contract. Bij de start dachten we: “al is er maar 1 iemand mee geholpen, dan heeft deze site – wat ons betreft – al zin gehad.” En dat was binnen één paar weken al gelukt.  Ben jij het volgende succesverhaal?